UM Piekary Śląskie: Narciarskie i snowboardowe Mistrzostwa Piekar Śląskich
Narciarskie i Snowboardowe Mistrzostwa Piekar Śląskich o Puchar Prezydent Miasta Piekary Śląskie Sławy Umińskiej-Duraj przeprowadzone zostaną w sobotę 5 marca 2022 r.Tradycyjnie miejscem zawodów będzie stok narciarski Sport Dolina w Bytomiu Suchej Górze. Rozpoczęcie zawodów narciarskich planowane jest o godzinie 9.00. Rywalizacja snowboardzistów przeprowadzona zostanie po zawodach narciarskich około godziny 11.00.
Zaproszenie do udziału kierowane jest do wszystkich chętnych niezależnie od wieku i poziomu sportowego. Zapisy przyjmowane są do czwartku 3 marca br. w MOSiR ul. Olimpijska 3 pod nr tel. 32 768-10-10. Zgłoszenia przyjmowane są od poniedziałku do piątku w godz. 7.30 15.30.
Ilość miejsc jest ograniczona!
Na zawody narciarskie limit wynosi 100 uczestników, natomiast na zawody snowboardowe 50 uczestników.
Wpisowe wynosi:
** zawody narciarskie** 30 zł/osoba
** snowboard** 20 zł/osoba
Płatność przelewem na nr konta:
Miejski Ośrodek Sportu i Rekreacji
PKO BP SA O/Piekary Śl. 02 1020 2313 0000 3802 0555 9697
z dopiskiem Imię i Nazwisko uczestnika oraz rodzaj zawodów (narciarskie lub snowboard)
W przypadku odwołania zawodów opłaty startowe zostaną zwrócone uczestnikom, którzy opłacili swój start.
Wpisowe upoważnia każdego uczestnika zawodów narciarskich do dwóch przejazdów , natomiast uczestnika zawodów snowboardowych do jednego przejazdu.
Biuro zawodów dla uczestników zawodów narciarskich czynne będzie w dniu zawodów od godz. 8.00, natomiast dla snowboardzistów od godz. 10.00.
Ponadto każdy z uczestników naszych mistrzostw ma możliwość w dniu zawodów wykupienia 4 godzinnego karnetu na zjazdy w promocyjnej cenie 35 zł. Karnety można wykupić w dniu zawodów w kasie Sportowej Doliny.
W dniu zawodów wpłaty nie będą przyjmowane.
Oświadczenie uczestników niepełnoletnich zawody narciarskie
Oświadczenie uczestników niepełnoletnich snowboard
Oświadczenie uczestników snowboard
Urząd Miasta Piekary Śląskie,
piekary.pl/narciarskie-snowboardowe-mistrzostwa-piekar-slaskich-2/
Autor: krystian